LOCAL MOTORS

Local Motors conectează proiectanți, ingineri și inventatori într-un spațiu de colaborare online și fizic, pentru a lansa vehicule specializate pe piață; cel mai remarcabil astfel de vehicul este Rally Fighter, o mașină de off-road cu 430 de cai putere, care utilizează LOCTITE pentru a atinge performanţe în condiții extreme, fără susținerea unui echipaj la standuri.


Urmăriți clipul video al poveștii de succes

New Holland

New Holland oferă fermierilor şi industriei agricole mai mult de 80 de linii de produse şi peste 300 de modele de tractoare, combine de recoltat şi echipamente de manipulare a materialelor, uşor de folosit. New Holland foloseşte mai mult de 20 de produse LOCTITE, inclusiv adezivi de asigurare a filetelor, etanşanţi flanşe, compuşi de fixare şi etanşanţi pentru filete, pentru a asigura maximum de rezistență la vibrații, protecție anticoroziune, pentru prevenirea scurgerilor și creşterea fiabilității.

Urmăriți clipul video al poveștii de succes

4moms

4moms este o companie care dezvoltă produse inovatoare pentru bebeluși, ușurând viața părinților. Pentru aceste soluţii inovative, 4moms utilizează adezivii LOCTITE pentru asigurarea filetelor, astfel încât produsele să poată fi deschise și închise și să funcționeze fiabil și sigur. Adezivul instant LOCTITE este utilizat pentru fixarea pieselor din plastic dificil de lipit. De la adezivi pentru asigurarea filetelor la adezivi instant, 4moms se bazează pe LOCTITE pentru un succes garantat.

Urmăriți clipul video al poveștii de succes

Polaris

Polaris se bazează pe adezivii LOCTITE pentru a se asigura că snowmobilele rezistă la solicitările foarte mari ale sporturilor extreme. Având aproape 60 de ani de experiență, Polaris proiectează și produce pe plan mondial vehicule motorizate inovatoare, de înaltă performanță, inclusiv snowmobile, vehicule off-road de agrement, utilitare și militare și motociclete.


Urmăriți clipul video al poveștii de succes